• Kozan İlçe Müftülüğü

UMREYE GİDENLERİ UĞURLADIK

İlçemizden umreye 3. tur olarak giden vadandaşlarımızı ilçemiz müftülüğünde büyük bir çoşku içinde uğurlama parağramı yapıldı.

Prooğrama  İlçemiz Feyyaz güralp Camii İmam-Hatibi  Mustafa ÜNÜVAR' ın okuduğu Kur'an-ı Kerim ile başlandı.

İlçemiz Müftüsü Ali KILINÇ' kısa bir konuşma yaparak  umreye gidenlere gülerek gidiniz ,bizden de selam götürünüz  dedi.

Diyanet İşleri Başkanlığı Başmüfettişi Yaşar DERİN ' de  kısa konuşmasının ardından dua ederek uğurladı. Çok sayıda vadandaşımız katıldığı uğurlama proğramının ardından araçlara binen umreciler Adana Hava alanından uçağa binmek üzere ilçemizden ayrıldılar

Paylaş |                                         Yorum Yaz - Arşiv   1602 kez okundu

Takvim
Anlık