• T.C DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI Kozan İlçe Müftülüğü

UMREYE GİDENLERİ UĞURLADIK

İlçemizden umreye 3. tur olarak giden vadandaşlarımızı ilçemiz müftülüğünde büyük bir çoşku içinde uğurlama parağramı yapıldı.

Prooğrama  İlçemiz Feyyaz güralp Camii İmam-Hatibi  Mustafa ÜNÜVAR' ın okuduğu Kur'an-ı Kerim ile başlandı.

İlçemiz Müftüsü Ali KILINÇ' kısa bir konuşma yaparak  umreye gidenlere gülerek gidiniz ,bizden de selam götürünüz  dedi.

Diyanet İşleri Başkanlığı Başmüfettişi Yaşar DERİN ' de  kısa konuşmasının ardından dua ederek uğurladı. Çok sayıda vadandaşımız katıldığı uğurlama proğramının ardından araçlara binen umreciler Adana Hava alanından uçağa binmek üzere ilçemizden ayrıldılar

Paylaş |                                         Yorum Yaz - Arşiv   1401 kez okundu

Takvim
Anlık